Lespakket 'Fit op school' gratis voor gebruikers van Uw Academie

Nov 03, 2016 door Jeroen Bolk

Dit lespakket gaat over gezonde voeding en bewegen. Als je op jonge leeftijd een gezond eet- en beweegpatroon ontwikkelt, heb je daar je hele leven profijt van. Daarom hebben KlasseTV en de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) het gratis lespakket 'Fit op school' ontwikkeld. Via deze link kunt u het gratis aan uw account toevoegen.

Met het gebruik van dit lespakket leren kinderen wat gezonde voeding is en krijgen ze veel beweegplezier, van de jongste kleuter tot de oudste bovenbouwer.  Dit lespakket bevat lessen op alle niveaus van de basisschool. Voor elk niveau zijn er vier lessen. Deze lessen sluiten op elkaar aan, maar zijn ook los of in een andere volgorde te gebruiken.  

Win een bewegingsles van Naomi van As
Een bewegingsles van tophockeyster Naomi van As winnen voor jouw leerlingen, op hun eigen school en met al hun klasgenoten? Het lijkt ver weg, maar het is dichterbij dan ooit. KlasseTV en de NZO geven jou de mogelijkheid om een bewegingsles van Naomi van As te winnen. Stuur een foto waarop te zien is hoe jouw leerlingen fit blijven door gezonde voeding en bewegen naar info@klassetv.nl én geef antwoord op de vraag in het lespakket om kans te maken op deze prijs.